2019 Koç burcu yorumları

19.03.2021
358
2019 Koç burcu yorumları

2019 Koç burcu yorumları elmaelma.com’da. Koç burcunu 2019’da neler bekliyor, Koç 2019 aşk, konutluluk, para, kariyer yorumları ve 2019 ehemmiyetli tarih hangileri? Koç burcu 2019 yorumlarına Satürn tesiri damga vuracak. 2019 senesinde Satürn’nam mesullükleri bizi kariyer ve iş temalarına sürükleyecek. Şayet bu yarıyılda disiplinli, sürekli ve kararlı bilgilerle yolunuzda ilerlerseniz, kariyerinizde hakikat galibiyetlere erişebilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza fırsatlar çıkacak ama bur fırsatlara veridğiniz tepkiler ehemmiyetli olacak sevgili Koçlar. Cemiyet önünde olmaktan ve mesullükler almaktan sakınmamalısınız. Çünkü yapacağınız işlerde kendiniz cemiyete kabullendirmek her şeyden ehemmiyetli olabilir. 2019 senesinde gelişiminizi medya, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, ithalat ihracat, yayıncılık, hukuk, iş seyahatleri, eğitmenli, eğitim, deniz fazla ülkelerle girişilecek ticeret, turizm sektörlerini çoğaldırabilirsiniz. Bu uşlerden birinde çalışıyorsanız kapılarnı sonuna kadar sarih olduğunu ve muhtelif fırsatların karşınıza çıtığını fark edeceksiniz. Bu alanda bir işiniz olmasa dahi, bolca seyahat edecek, yabancı ülkelerde tatil yapma olanağı bulacaksınız. Medya alanında hukuksal süreçte sansınız yüksel olacak. Yurt dışı seyahatlerinizde göreceğiniz yerler ve kültürlerden etkilenecek, bakış açınızı değiştercek kararlar alacaksınız. Yabancı insanlardan, kültürlerden bildiğiniz önemil bilgileri iş ve kariyer hayatınıza aktaracaksınız. Bu sene bolca gezin, görün, gözlemleyin, yetersiz eğitimlerin üzerin düşün; Aralık 2019’dan sonra çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız.

İŞ, PARA, KARİYER

Bu yıl yurt dışı iletişimli işleriniz, ticari yaradılışlarınız, sizi daha az tanıyan insanlarla yapacağınız iş birlikleri, medya alanlarınızdaki hoş yaradılışlar kariyerinizde istediğiniz açılımları sağlayabilir sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Uranüs 6 Mart’ta para alanınıza geçiyor. Bu yarıyıl sonrasında paraya bakış açınız değişebilir, ani hasılatlar yakalayabilir ama aynı zamanda ani para çıkışları da yaşayabilirsiniz. Hiç beklenmedik yerlerden elinize para geçebilir. Para yakalama ve paraya sahip olma mevzusunda elastik davranırsanız, metamorfozlardan çok pozitif biçimde etkileneceksiniz. Hobi olarak başlayan ana işinizin dışında meşguliyetlerinizden, etrafınızdan, ekip çalışmalarından para kazanmanız muhtemel.

Nisan başı doğumlu bir Koç’sanız 1-10 Nisan senenin ilk aylarından itibaren Satürn’den alacağınız ter açılarla hayatın sizi desteklemediğini düşünebilir, bazı işlerinizde meseleler ve kasvetlerle karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleriyle uyuşmanız kolay olmayacak. Bu yarıyılda mesullükler size ağır yüks olarak görünebilir ve siz de bu mesullüklerden kaçmak isteyebilirsiniz. 

Sevgili Koçlar, yeni seneye Mars’ın sizin burcuunaz geçişiyle başlayacaksınız. Hareketlenecek, silkelenecek, sizi yoran mevzuları geride vazgeçeceksiniz. Süratli bir yarıyıl başlıyor. Mesullükleriniz omuzlarınızda, hem cemiyetsel mevzularda, hem de iş alanlarınızda artan bir ivmeyle disipline olmanız gerekecek. Çalışanın elması kızarır örneği zorlansanız dahi disiplinden, organize olmaktan uzak durmayın. Bu ay sizin için ehemmiyetli.

5 Ocak itibariyle kariyer ve iş alanlarınızda daha tasarılı ve pratik istikametleriniz öne çıkabilir. Konuşmalarınızı çoğaldırırken, iş dünyasına fikirlerinizde değer katabilirsiniz. 

6 Ocak’ta oluşan parçalı Güneş Yakalanması, kariyerinizde ve iş alanlarınızda süratli büyümeleri karşınıza getirebilir. İşinizi geliştirebilir, hayal ettiklerinizi asıllaştırabilir, güçlü insanlardan bereketli neticeler alabilirsiniz. İş dünyasına yeni giren biriyseniz işi kaidelerine göre oynamayı bileceksiniz. İşinizi ileri seviyelere taşımayı istiyorsanız, çok çalışarak, uğraşarak, dönüşerek bu istekleri bereketli bir hale sokmanız mevzubahisi. Şayet karşınıza gelen fırsatları yakalarsanız büyük bir tatmin sağlayabilirsiniz. 

7 Ocak’tan sonra ekim ayından beri uğraştığınız parasal sorunları bir kenara vazgeçecek, teşebbüsçü ve çoşkulu yapınızla seyahat etmeye ve yeni insanlarla tanışmaya ilgi duyacaksınız.

Jüpiter’den alacağınız güezl etkileşimlerle seyahat, yabancılarla yapılacak işler, ithalat, ihracat, yüksek eğitim, meşru mevzular, medya alanlarında karşınıza gelecek olan fırsatları iş alanlarınıza taşıyabilir, dolaşacağınız, iş seyahati yapacağınız yerlerde bir araya insanlardan fayda sağlayabilirsiniz.

22 Ocak’ta hoş fırsatlar ve kaderler sizi mutlu ederken, yeni kuracağınız ilişkilerde hata tesirine karşı açıkgöz olun. Giriştiğiniz işlerinizden uğur ayağınıza gelebilir.

Şubat başı efor çekişmeleriyle başlayabilir. Kendi bildiğinizi okumaktan şaşmamanız, sabırlı olmanız gereken yerlerde sakinliğinizi gözetememeniz, iş alanlarınızda ehemmiyetli sürtüşmeleri karşınıza getirebilir. Bu tesire 2 Şubat’ta dikkat etmelisiniz. Diğer taraftan 3-8-10-17-18 Şubat gelecek adımlarınız için sizi destekleyen kısmetli tarihler.

4 Şubat ve sonrasında kariyerinide doğru ilişkiler kurmak için kolları sıvayacaksınız. Üstlerinizle, işverenlerinizle olan güveninizi tazeleyebilir, istekleriniz varsa bu isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Yeni Ay, gelecek planlarınızı süratlendirebilir. İşlerinizi, tasarılarımızı başlatabilirsiniz. Etrafınızdan destek göreceğiniz bir aydasınız.

19 Şubat’ta olşan Dolunay, yeni bir işi, kumpası, hizmeti, günlük hayatınızda verilecek bir karar odaklanmanızı sağlayacak. Yenilikler bu Dolunay’da güzelinize gidebilir ama daha fazal tasarı yapmanız gerektiğini, daha organize bir biçimde yolunuzda ilerlemeniz gerektiğini de ilave etmeliyim. Abartmadan, geri tasarıda duarark karşınıza gelecek olan alternatifleri değerlendirin. 20-22-23-28 Şubat gayet pozitif.

Mart başında yoğun ve baskın iş alanlarınızdan azıcık sıyrılıp sosyal etrafınızdaki insanlara sürenizi ayıracaksınız. 1 Mart’ta şakalar güç bir olaya dönüşmesin, dostlarınızla uyuşmak kolay olmayacak.

5 Mart itibariyle bu sene içinde ilk defa gerilemeye başlayacak olan Merkür sahneye çıkıyor. 28 Mart’a kadar irtibata dayalı mevzularda, işlerinizde ve günlük hayatınızın akışında kasvet ve meselelere sarih olacaksınız. Yen bir işe kalkışmayın, imza atmayın.

5 Nisan‘da oluşan Yeni Ay’la beraber yeni ihtimallere yelken açmaya hazırsınız. Hayati kararlarınız için desteklenecek, adım atmaktan kormayacaksınız. Hala bazı tasarılarınızı sağlam esaslara oturtmaya lüzumunuz olabilir. 

10 Nisan’da Jüpiter gerilemeye başlayacak. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuk, medya, yayıncılık alanında şimdiye kadar karşınıza gelmiş olan fırsatlır gözden geçireceğiniz bir döngüye gireceksiniz. Bu alanlarda bazı işlerinizde huysuzluklar, geriye çekilmele, ertelemeler oluşabilir. Bu yarıyılda sıkıntalır bulmalı, Jüpiter yine düzeldiğinde bu kasvetleri gidermeli ve yolunuzda ilerlemelisiniz.

Nisan ayının son haftalarına girerken parasal mevzularda süratli, ani, beklenmedik olaylar karşınıza çıkabilir. Jüpiter’den sonra 24 Nisan’da Plüton, 30 Nisan’da Satürn gerilemeye başlayacak. Daha sakin olmanız gereken bir sürece merhaba diyecekseniz. Huysuzluklar, ertelemeler, meseleler sizi yıldırmasın.

Mayıs başında düşüncelerinizdeki negatiflikler sizi zorlayabilir sevgili Koçlar. Teşebbüslerinizi başlatma istediğiniz yüksek olmasına karşın otorilerden, yüksek rütbeli insanlardan aradığnızı dayanağı bulmak kolay olmayacak. Olayların arkasında yatan nedenleri bilmek için büyük bir istek dinleyeceksiniz. Komplo kuramlarınızla işilerinizin önünde mani olmaktan sakınmalısınız. Bir kere sakin olun; 3 Mayıs’ta hoş bir iş fırsatının, yeni açılımların karşınıza geldiğini göreceksiniz.

5 Mayıs ve sonrasında parasal mevzularda, para kazanımlarınıza ehemmiyetli uygulamalarınızı, kararlarınızı  devreye sokabilirsiniz. Bir gün sonra Merkür bu alanlarınıza girerek daha sağlım ve pratik bilgiyle ilerlemenizi sağlayacak. Kazanımlarınızı artıtramk için uğraşacak, ticare teşebbüslerde değişik ve farklı olayların karşınıza geldiğini göreceksiniz. 8-16-17-18 Mayıs’ta parasal mevzularda güçlü adımlar atılabilir. Farklı ve değişik bir para elinize geçebilir, hasılatlarınız oluşabilir.

18 Mayıs ve ortamında bir para sorunu karşınıza çıkabilir. Elinize geçen ani bir para ödemelerinize veya varsa borçlarınıza gidebilir ve bütün tersi bir para kaybı, parasal mevzularda gerginlikleri tetikleyebilir.

21 Mayıs itibariyle  grişiken doğrultunuz uyanıyor. Satış, reklam, sosyal medya, radyo, televizyon, bilişim sektöründe bir işiniz varsa bu işlerinize daha fazla zaman ayıracaksınız. Bu alanlarda almanız gereken ehemmiyetli kararlar varsa hemen Haziran başında, 3 Haziran’da oluşan Yeni Ay ve sonrasındaki 15 günü kullanabilirsiniz.

14 Haziran’da iş hayatınızdaki zorlanmalar aile hayatınıza negatif yansıyabilir.

16 Haziran’da yurt dışı iletişimli işlerinizde spekülasyonlara sarih olacaksınız. Temmuz ayında kariyerinizde oluşacak yakalanmalar ehemmiyet kazanıyor sevgili Koçlar.

8 Temmuz ve sonrası 3 hafta süresince Merkür gerilemesi yine sahnede. 19 Temmuz’a kadar ehemmiyetli işlere başlamayın.

Bu ay 9-14-17 Temmuz tarihlerine dikkat etmelisiniz. Mesullükleriniz gözünüzde gelişebilir, bu da bız sürtüşmeleri hem konut hem de iş civarlarınızda karşınıza getirebilir. Spekülatif işlerinizde 11 Temmuz’da dikkatli olmalı, büyük tüketmelerden, yatırımlardan sakınmalısınız. Tehlike almayı beğeneceksiniz. Yeniden size hasılat sağlayacak işlerinizde, yatırımlarınızda 31 Temmuz’da dikkatli olmalısınız. 

16 Temmuz’da oluşan parçalı Ay Yakalanması, kariyer ve iş alanınızda ehemmiyetli olayları, mutasyonları ve belki de krizleri tetikleyecek. İş alanlarınızda, göz önünde olacağınız yerlerde eforunuzu ve yapacaklarınızı göreceksiniz. Ehemmiyetli bir iş ve kariyer mutasyonu karşınıza gelebilir. 

Ağustos ayı Merkür’nam düzelmesiyle, sanatsal ve yaratıcılık gerektiren işleriniz için ehemmiyetli adımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Başlangıçlarınız ve kararlarınız mevzusunda destekleneceksiniz.

2 Ağustos’ta parasal işlerinizde sıkılganlıklarınızı ve ani teşebbüslerinizi hakimiyet etmelisiniz. 

11 Ağustos’ta Jüpiter düzeliyor. Gelecek adımlarınız mevzusunda daha kısmetli ve bereketli bir yarıyıla giriyorsunuz. Hayatın yurd dışı iletişimli işlerinizde, seyahatlerde, meşru alanda fırsatları ve alternatifleri karşınıza getirdiğini göreceksiniz.

18 Ağustos sonrasında enerjinizi iş ve hizmet alanlarınızda kullanmaya başlayacaksınız. Daha fazla koşturma ve çaba iş alanlarınızda ortaya çıkabilir. Personel almak istiyorsanız, birinin yanında çalışıyorsanız her şeyi fazla tenkit etmeden ilerlemelisiniz yoksa bazı sürtüşmeleri hayatınıza taşıyabilirsiniz.

30 Ağustos‘ta oluşan Yeni Ay, iş ve hizmet mevzularında ehemmiyetli kararlarınızı uygulamak anlamında sizi destekleyecek. Elastik ve pratik yapınızla iş yarıyılına hazırsınız ve eylül ayına gayet güçlü bir biçimde girecekseniz sevgili Koçlar.

Eylül ayı, yapacağınız işlerde kuracağınız doğru ilişkilerle kılıcı ve uzun soluklu iş uyuşmaları, parasal konuşmalarda sizi sonuna kadar destekleyecek. Günlük hayatınızın ritmi süratlenirken tenkidi, pratik ve sağlamcı taraflarınızla ilerleyecekseniz.

1-2-5-6-8-9 Eylül‘de işlerinizde organize olacak fırsatları hayatınıza geçireceksiniz. Bugünlere denk gelen uyuşmalarınız olursa gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.

4-7-10 Eylül tarihlerinde enerjinizi doğru kullanamayabilir, dış şartların sizi yanıtttığını fark edebilirsiniz. Fark etmeseniz bu tarihlerde bazı hayal kırıklıkları ve meseleler de karşınıza çıkabilir.

14 Eylül‘de oluşan Dolunay, sizi azıcık zorlayabilir. Geri tasarıda olan bir mevzu sarihe çıkabilir veya siz işle alakalı mevzularda hakimiyetsiz bir biçimde ilerlediğinizi görebilirsiniz.

Her halükarda ortak işlerinize, size öneri verecek olan insanlara yönelmelisiniz. Teşebbüslerinizde doğru adımlar atmak için hoşlandıklarınızla paylaşımlarınızı attırmalısınız. 

23 Eylül‘den sonra ortaklaşa işlerinizde kendinizi ve düşünceleriniz ortaya koyacağınız, konuşma ve görüşmelerinizi çoğaldıracağınız bir yarıyıl. Uyuşmalar, kontratlar oluşabilir.

3 Ekim‘den sonra parasal mevzularda derine inmek, araştırmalar yapmak, meseleleriniz varsa çözüm üretmek ehemmiyet kazanıyor. Diğer taraftan parasal mevzulara vereceğiniz tepkilere 7-13 Ekim’de dikkat etmelisiniz.

4 Ekim‘den sonra enerjinizi ortak işlerinize kaydıracaksınız.

13 Ekim ile birkaç gün evvel ve sonrasında hayatınızla alakalı ehemmiyetli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar gelecek tasarılarınızla geçimli olacak ama parasal mevzularda gerilimleriniz yüksek olabilir. 

28 Ekim‘de oluşacak yeni ayla birlikte mali vaziyetinizi gözden geçirebilir, bu alanda atmak istediğiniz adımları hayatınıza geçirebilirsiniz. Her şeyi son dakikaya vazgeçen bir Koç değilseniz, daha evvelden gördüğünüz ve başlattığınız kararları uygulamaya koyun. Zira bir gün sonra Merkür senenin 3. gerilemesine başlıyor. Şayet her şeyi son dakikaya vazgeçtiyseniz, bu erileme olayın ne kadar derin olduğunu veya olacağını size gösterebilir.

12 Kasım‘da oluşan Dolunay, yoğun uraşılarınız sayesinde elinize para geçmesine neden olabilir. Yoğun ve güçlü adımlarınızın karşılığını alacaksınız. 13-24-28 Kasım sizi bu anlamda destekleyecek.

26 Kasım ve sonrasında sizi harekete geçiren bir seneden beri size göz kırpan talihlerin aktığı alanlarda önemil ilerlemeler kaydedilebilir. Bu yeni ayı seyahat, yurt dışı iletişimli işler, ithalat, ihracat, yabancılarla girişilecek ehemmiyetli işler, hukuk ve medya, ticaret alanlarınızda kullanın. 

Senenin son ayında namsınız hoş akıyor. 2 Aralık’ta Jüpiter kariyer konutunuza geçecek. 1 sene süresince kariyer ve iş alanlarınızda çok çalışarak, uğraşarak hoş açılımlar elde edebilirsiniz. 11 Aralık’ta ehemmiyetli bir parasal mesullük öne çıkarken, teşebbüsleriniz ve adımlarınızda 8 Aralık’ta dikkatli olun, kolay aldatılabilirsiniz. 

İş ve kariyer alanlarınız 22 Aralık’tan sonra süratlenecek. Hayatı elastik ve sevinçli göreceksiniz. 26 Aralık’ta reelleşen Güneş Yakalanması iş hayatınızda aradığınız güveni ve saygıyı karşınıza getirebilir. Kariyerinizde beklenmedik adımla atabilir, süratli büyümelerle kendinizi etrafınıza delil edebilirsiniz. Unutmayın, kolaylıktan ziyade çok çalışarak uğraşarak istediklerinize sahip olacaksınız. Çalışın ve hak ettiğinizi alın sevgili Koçlar.

AŞK, KONUTLULUK, İLİŞKİLER

Bu yıl yakalanmaların bir kolunu ailevi alanda yaşayacaksınız sevgili Koçlar. 2 Temmuz’daki yakalanma ailevi mevzulardaki likeninizi değiştirecek.

6 Ocak‘ta oluşan parçalı Güneş Yakalanması , anne ve anne tarafınızla ilgiil alanlarda ehemmiyetli mesullükleri devrede olacak.

21 Ocak‘ta oluşan bütün Ay Yakalanması aşk olgusunu hareketlendirecek. 1.5 seneden beri sosyal etraf ve aşk alanlarınızda oluşan yakalanmaların sonuncusunu yaşayacaksınız. Süratli duygusal büyümelerle aş karşınıza çıkabilir yada  aşk hayatınızda süratli ve koparıcı tesirlerle hareket edebilirsiniz. Çocukla alakalı bir yaradılış, bir bebek haberi eksantrik kararlar almanıza neden olabilir. Etrafınıza ve özel hayatınıza enerjinizi daha hakimiyetli kullanmalısınız. İşinizde oluşacak bir zorlanmanın, kasvetin özel hayatınıza yansımasına izin vermeyin.

22 Ocak‘ta hoş fırsatlar ve kaderler sizi mutlu ederken, yeni kuracağınız ilişkilerde hata tesirine karşı açıkgöz olun. 

4 Şubat’ta oluşan yeni Ay, gelecek planlarınızı süratlendirebilir. Sosyal etrafınıza değiştirebilir, yeni civarlara dahil olabilir, sosyal etrafınızla birlikte hareket edeceğiniz işlerinizi, tasarılarınızı başlatabilirsiniz. Etrafınızdan destek göreceğiniz bir aydasınız.

6 Mart‘ta oluşan Yeni Ay’da yenilikler ve başlangıçlardan ziyade, mevzuları bitirmeli ve kurtulmak istediğiniz alışkanlıklarınız için yola koyulmalısınız. Geri tasarıda yürüteceğiniz işlerinizde 7-9-10-13-14-15-16-20 Mart’ta hayat sizi destekleyecek ve karşınıza hoş kaderler getirecek.

21 Mart‘ta oluşan Dolunayla beraber odağınız ilişkilere kayıyor. Yeni başlangıçlar veya ilişiniz için alacağınız duygusal kararlar bu Dolunay’da öne çıkacak.

31 Mart‘ta ve sonrasında enerjinizi yakın etraf mevzularına kaydırılacaksınız. Konuşmalarınız, fikirleriniz hareketli ve süratli olabilir. Eylemden çok fikirlere umursayabilir ve yakın etrafınıza karşı bu fikirleri korunabilirsiniz.

5 Nisan‘da oluşan Yeni Ay’la beraber yeni ihtimallere yelken açmaya hazırsınız. Hayati kararlarınız için desetlenecek, adım atmaktan korkmayacaksınız. Hala bazı tasarılarınızı sağlam esaslara oturttmaya lüzumunuz olabilir.

19 Nisan‘da oluşan Dolunay bir defa daha alakanızı ilişkilerinize yöndendirecek. Bir konunun sonuna erişeceksiniz. Bu ister ortaklı işiniz olsun, ister konutluluğunuz, ilişkiniz olsun, ehemmiyetli ve son kararlarınız devrede olacak. Adım atmakta hala kararsızlarınız varsa 20 Nisan’da Venüs’şöhret de şahsi alanınıza girmesiyle birlikte net ve süratli kararlar almaya yatkın olacaksınız. 

27 Nisan‘da yakın etraf ilişkilerinizde, teşebbüslerinizde dikkatli olun.

Mayıs başı düşüncüelerinizdeki negatifler sizi zorlayabilir sevgili Koçlar.

16 Mayıs ve sonrasında enerjinizi ailenize yönlendireceksiniz. Konut ve aile işlerinizde gayretçi tutumlar öne geçebilir. Hassaslıklarınız yüksek olacak; ailenize karşı korunmacı davranabilir, aile içi sorunları duyarlılıkla geliştirebilirsiniz.

21 Mayıs itibariyle yakın etrafınızdaki insanlarla daha fazla bir araya gelebilir, akraba, kardeşlerinizle, yakınınızda bulunan insanlarla daha çok ilgilenebilirsiniz.

4 Haziran‘dan sonra aile büyütlerinizle bağlantınız çoğalırken konut mevzularına çözüm üretmek, emlakla alakalı işlerinizi kolaylıkla halletmek için usunuzu çalıştıracaksınız.

9 Haziran’da yakın etrafınızdaki insanların iş hayatlarında bazı kasvetlere tanık olabilirsiniz. Aldanmalara sarih olacaksınız ve etrafınızdaki insanlarda buna eş olaylar yaşayabilir. 

14 Haziran aile hayatınızda bir mesele ortaya çıkabilir. Anne-babanız arasındaki çekişmeler, verilecek bir kararı karşımıza çıkarabilir. Yeniden sizin ve eşinizin ailesi arasındaki meselelere de bu yarıyılda dikkat edin. İş hayatınızdaki zorlanmalar, aile hayatınıza negatif yansıyabilir. 

16 Haziran‘da fanatik düşünce yapınızla bazı kasvet ve meselelere sarih olacaksınız. Fikirlerinizde ve inançlarınızda yaşayacağınız olaylarla iletişimli olarak metamorfozlar oluşabilir. Geri tasarıdan tesirli olan inancınızı destekleyen insanlarla bu yarıyılda bazı kasvetler görülebilir.

19-20 Haziran‘a dikkat edin. Aile civarlarınızda bazı düşüncelerinize saplanıp kalabilir, olayların içinde pozitif tarafı görmekte zorlanabilirsiniz.

27 Haziran itibariyle aşkı daha fazla görüşebilir, yaratıcı güzergahlarınızı sanatsal işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. Flörtünüz varsa, bir ilişki arifesindeyseniz kendinizi ifade etmekten mutluluk dinleyeceğiniz bir yarıyıl.

Temmuz ayında ailevi alanda ve kariyerinizde oluşacak yakalanmalar ehemmiyet kazanıyor sevgili Koçlar. Hemen 2 Temmuz’da oluşan Güneş Yakalanması, konut ve aile alanlarınızda süratli ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Konut metamorfozu, konut alımı, satımı, aile fertlerinin hayatındaki ehemmiyetli olaylar yaşayacağınız ihtimallerden bir kaç tanesi.

Yeniden bu tarih ve sonrasında aile civarlarınızda süre geçirmeyi önem vereceksiniz. Konutunuzda yapılmasını istediğiniz boya, badana, tamirat veya tadilat varsa üç hafta süresince bu mevzuların üzerine eğilebilirsiniz. Konutunuzda davetli ağırlamak da ehemmiyet kazanıyor. 

8 Temmuz ve sonrası üç hafta süresince Merkür gerilemesi yine sahnede. 19 Temmuz’a kadar aşk hayatınıza veya çocuğunuzla olan bağlantınıza dikkat faktörüz gerekiyor. Özel hayatınızda kendinizi yanlış ifade edebilir, yanlış anlaşılmalardan kaynaklı olarak kasvetler yaşayabilirsiniz.

9-14-15 Temmuz tarihlerine dikkat etmelisiniz. Mesullükleriniz gönüüzde gelişebilir, bu da bazı sürtüşmeleri hem konut hem de iş civarlarında karşınıza çıkarabilir.

19 Temmuz sonrası aile büyüklerinizle paylaşımlarınızda dikkatli olmalısınız. 1 Ağustos’a kadar konutunuzla alakalı metamorfozlardan kaçının. Emlak alım, satımı yaparken gözünüzü dört açın, daha önceki mevzuların aile arasında konuşulması karşınıza gelebilir.

Ağustos ayı Merkür’nam düzeltesiyle ve aşk konutunuzda oluşacak Yeni Ay’la başlayacak. Aşk hayatınız için, çocuklarınız için, sanatsal ve yaratıcılık gerektiren işleriniz için önemil adımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Başlangıçlarınız ve kararlarınız mevzusunda destekleneceksiniz.

7-8-21 Ağustos aşk hayatınızda karşınıza hoş kaderler çıkarabilir. Hayatınızda biri varsa gelecek tasarılarınız süratlenebilir, bir öneriyle karşılaşabilirsiniz. Hoşlandığınız insanla yapacağınız tatil veya yolculuklar kendinizi mutlu sezdirecek.

15 Ağustos’ta oluşan Dolunay, sosyal çevrenizdeik olayları eksantrik kılabilir. Dostlarınızla olan duygusal iletişimleriniz ehemmiyet kazanıyor. Hem sosyal hayatınız hem de özel hayatınız arasındaki balansı iyi kurmalısınız. Tüketmeler yüksek olacak; bu da sıkılganlıklarınızın ve kafanıza göre davranma isteğinizin size pahalıya mülk olması anlamına gelebilir.

23 Eylül‘den sonra özel hayatınıza odaklanacaksınız. Hem fikirsel olarak hem de kimlik olarak kendinizi hoşlandığınız insannı hayatına göre ortaya koyabilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa partner lüzumunuz çoğalabilir.

22-25-27 Eylül‘de partneriniz veya ortağınızla uyuşmak kolay olmayacak. Karşı tarafın mesullüklerini yerine getirmediğini düşünebilir ve hayatınızla alakalı ehemmiyetli kararlar alabilirsiniz. 

28 Eylül‘de oluşan Yeni Ay’la beraber özel hayatınızda ve ilişkilerinde yeni kararlar almaya sarih olacaksınız. Evlenmek, ilişkiye başlamak, ilişkinizi bir üst seviyeye taşımak, taşınmak, anlaşmlar yapmak için bu Yeni Ay’ı kullanın.

Ekim ayında özel hayatınızın detayları ön tasarıda olacak. Göz önünde olacağınız civarlarda hoşlandığınızla olan ilişkinizde kıskançlık, baskı ve sahiplenme tesirine 1-14 Ekim tarihlerinde dikkat etmelisiniz. Partnerinizin ailesiyle olan ilişlerde de bu tarihlerde kasvet yaşanabilir. 

4 Ekim‘den sonra enerjinizi ortak işlerinize ve özle hayatınıza kaydıracaksınız. Bir yandan özel hayatınız hareketlenirken diğer yandan laf ve sevgi paylaşımı sürtüşmeleri ve müzakereleri karşınıza gelebilir. Enejinizi daha çok karşı tarafa yönlendireceksiniz, kendi mevzularınızla uğraşmak yerine karşı tarafın olaylarına dhil olmak sizi zorlayabilir. 27 Ekim bu anlamda dikkat çekici, bir mevzu sonlanabilir.

13 Ekim, ve birkaç gün evvel sonrasında hayatınızda ehemmiyetli kararlar alabilirsiniz. 

Kasım başında seyahate çıkmak isteyebilirsiniz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Özel hayatınızda sürtüşmelerden ve zorlanmalardan kaçıp kurtulmak, başınızı alıp gitmek cümbüşlü mevzulara odaklanmak ehemmiyetli olacak. 

12 Aralık‘ta oluşan Dolunay, yakın etraf ilişkilerinizi dikkat toplayabilir. Siz daha ehemmiyetli ve büyük olaylarla uğraşmak isterken hayat sizi burnunuzun dibindeki yakın etraf olaylarının içine atabilir. Balansı sağlamaya çalışın. 

SAĞLIK

2019 senesinde Nisan başı doğumlu bir Koç’sanız 1-10 Nisan senenin ilk aylarından itibaren Satürn’den alacağınız ters açılarla, sıhhatinize ekstra dikkat etmelisiniz. 

13 Şubat ve birkaç gün süresince enerjinizi hakimiyetli kullanmaya çalışmalısınız. Süratli hareket etmeyi isteyebilir, tehlike almaya yatkın olabilirsiniz. Bu da kazalara davetiye çıkarmanız, sakarlıkla hareket faktörüz anlamına gelebilir. 19 Şubat’a kadar süratli büyümeler altında olacaksınız. 

5 Mart itibariyle bu sene içinde ilk defa gerilemeye başlayacak olan Merkür sahneye çıkıyor. Bu yarıyılda sıhhatinize gereken özeni göstermeniz gerekecek.

18 Ağustos  ve sonrasında sıhhatinize, görüntünüzü umursayacaksınız. Spora başlamak, perhiz yapmak öne çıkabilir. Enerjiniz yükseldiği için iş koşturmalarınız çoğalabilir, bu yarıyılda sıhhatinizi ve yapacaklarınızı bakımsızlık etmemelisiniz.

30 Ağustos‘ta oluşan Yeni Ay sıhhatinizle alakalı mevzularda ehemmiyetli teşebbüslerinizi ve adımlarınızı destekliyor. Beslenme biçiminiz, perhizinizle alakalı mevzularda ehemmiyetli girişmlerinizi ve adımlarınız destekliyor. Beslenme biçiminiz, diyenitile alakalı mevzularda bu Yeni Ay’ı kullanmalısınız. 

14 Eylül‘de gerçekelşen Dolunay’da sıhhatinize daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İşlerinizin yoğunluğu günlük hayatın koşturmacası, belki de başladığınız bir beslenme ve perhiz programı bu Dolunay’da yaşayacaklarınızla birlikte alıngan duygusal kararlar almanızı sağlayabilir. Enerjiniz düşük çalışabilir, sıhhatinizde alerjiler küçük tefek sıkınlarla karşılaşabilirsiniz. 

Elele mecmuası Hande Kazanova Astroloji 2019 kitabından alıntıdır

YAZAR BİLGİSİ

maltepe escort ataşehir escort idealtepe escort anadolu yakası escort kadıköy escort bostancı escort pendik escort ataşehir escort şişli escort göztepe escort pendik escort kartal escort bostancı escort erenköy escort maltepe escort pendik escort bostancı escort ümraniye escort şerifali escort kartal escort maltepe escort tuzla escort pendik escort anadolu yakası escort acıbadem escort ümraniye escort escort bayan maltepe escort ümraniye escort ataşehir escort kadıköy eskort pendik eskort ataşehir escort ümraniye escort kadıköy escort escort bayan maltepe escort sex hikaye yeni seks hikaye gerçek sex hikaye sex hikaye seks hikayeleri sex hikayesi gerçek sex hikayeleri