2019 Yengeç burcu yorumları çalışarak sihrime zamanı

19.03.2021
378
2019 Yengeç burcu yorumları çalışarak sihrime zamanı

Yengeç 2019 yorumları ile Yengeç burcunu 2019’da neler bekliyor suallerinin cevaplarını sizler için derledik. Bu sene de Satürn’den aldığınız tesirlerle konutluluk, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda mesullükleriniz devam ediyor sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler. Konutluysanız yeni mesullükler alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Konutluluklarınızın hakikat bir temel üzerine heyeti olup olmadığını, partnerinize ne kadar dürüst olup olmadığınız, kendinize sormanız gereken suallerin başında geliyor. Hakikatte bir ilişkiden neler beklediğiniz, karşılığında ne aldğınız ve verdiğiniz bu süreçte ehemmiyet kazanacak.

Bekarsanız, ilişkilerinizin mesullüklerini üstlenmek ve ciddi bir platforma taşımak için uğraşabilirsiniz. Belki de konutluluktan şu ana kadar kaçtınız ama bu sene mesullük almaya sarih olacak, konutluluğu düşünmeye başlayacaksınız.

2019’da yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız. Başkalarına hizmet etmek, iş değiştirmek, yeni bir işe başlamak, yeni projelere dahil olmak ve kendinize uygun işi seçmek bu sene kolay olacak. İşsiz kalmayacak, kendinizi meşgül faktörün, yeni iş fırsatlarını hayatınıza tabakanın yollarını bulacaksınız. Birlikte çalışacağınız insanların hayatında hoş başkalaşımlar oluşabilir. Yanınızda çalıştırdığınız veya çalıştıracağınız insanların hayatında hoş büyümeler olabilir. İnsanlarla birlikte çalışmaktan korkmayacak, zevk alacaksınız.

2-24 Temmuz arasında doğan Yengeçler, bu yıl azıcık zorlanabilirler. Karşıt açıda bulunan Satürn onların otorite ve erkek figürleriyle, işverenleriyle, eşleriyle veya babalarıyla muhtelif kasvetler yaşamasına neden olabilir. Şayet bu tarihler arasında doğduysanız, üzerinizdeki başkalaşımlara sarih olmalı, negatiflikler karşısında hemen demoralize olmamalı ve hayat size karşıymış gibi bir izlenime kapılmamalısınız. 

İŞ, PARA, KARİYER

Yeni senenin ilk günü itibariyle enerjinizi kariyer ve iş alanlarınıza çevireceksiniz sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler. Özel hayatlarınızın mesullükleri, ehemmiyetli bir taşınmanın mükellefliği yada parasal bir mevzu hayata daha ciddi bakmanıza neden olacak. 

6 Ocak’ta oluşan parçalı Güneş yakalanması, ortaklaşa yapmak istediğiniz işlerinizde sorumululuk, disiplik ve baskıyla önemil açılımlar yapmanızı ve iyi neticeler elde etmenizi sağlayacak.

7 Ocak ve sonrasında işlerinizi ve günlük hayatınızın kumpasını istekle yapacaksınız. Patronsanız personel alımında bulunabilirsiniz.

13 Ocak ortamında iş alanlaınızda inancınızı sorgulayabilir, kendi düşünceleriniz ve etrafınızdan gelen tesirler karşısında fanatik tutumlar sergileyebilirsiniz. Kendi haklılığınızdan emin olacağınız bu yarıyılda kolay kusur yapabilir, bir davanız varsa meseleler yaşayabilirsiniz. 

21 Ocak’taki bütün Ay yakalanması parasal mevzularda önemil açılımları karşınıza getirebilir. Parasal mevzularda bazı zorlanmalarla karşılaştıysanız, bu yakalanma zamanı elinize para geçebilir veya cebinize giren parayla daha fazla alakalı olabilirsiniz. Yeniden bu yakalanma zamanında birlikte iş yaptığınız insanlara ve müesseselere dikkat edin, ilişkilerinizde kusurlara sarih olacaksınız. Para ve iş hayatınızda sizi destekleyen tarihler 22-25-30 Ocak olacak. 

Şubat ayının başında iş hayatınızda süratli büyümeler oluşabilir. Ortaklaşa iş yürüttüğünüz insanlarla, ortağınızla bazı efor çekişmelerine sarih olabilirsiniz. Enerjiniiz kendi kendinize değil, etrafınızın hayrına kullanmaya çalışın. 

4 Şubat’ta oluşan Yeni Ay, ortak parasal mevzularda vermeniz gereken kararları hızlandırabilir. Yeni fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. 8 Şubat bu anlamda harika bir tarih. İş alanlarınızda kısmetli ve fırsatlı olacaksınız.

10 Şubat itirabiyle yabancı insanlarla girişilecek işler ve buluşmalar öne çıkıyor. 10-18 Şubat’ta seyahat, ticaret, medya alanlarında önemil açılımlar, değişik işler karşınıza gelebilir.

13 Şubat’ta göz önünde olacağınız civarlarda, kariyerinizde ve işinizde tehlike almayı beğenecek, ani ve süratli yaradılışlar içinde olacaksınız. Bu vermeniz gereken ani kararları da gösterebilir.

Mart başında ortak parasal işlerinizi ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Kredi almayı düşünüyorsanız 1 Mart’ı pas geçerek bu adımı atın.

5 Mart’ta bu senenin ilk gerilemesine başlayan Merkür, geleceğinize müteveccih işlerinizde, yabancılarla yapılacak olan işlerde, seyahat ve eğitim alanlarınızda bazı kasvet ve meseleleri su üstüne çıkarabilir. 28 Mart’a kadar büyük imzalardan ve uyuşmalardan sakınmalısınız.

Yeniden 14-16 Mart’ta vereceğiniz laflara dikkat edin; iş alanlarınızda bol keseden atabilir, detayları gözden kaçırabilirsiniz.

31 Mart’tan sonra enerjinizi doğru kullanmanız gerekecek. Kariyer ve iş ilerlemelerinizde çabalarınızı daha derinden ve saklıdan yapmanız gerekebilir, enerjinizi düzgün kullanmakta zorlanabilirsiniz. Anlık duygu çıkışları ve hiddet patlamalarından uzak durun. 

Nisan ayında bağlantısal işlerinizde oldukça yaratıcı ve yararlı etikler altındasınız ama bir yandan da fikir ve düşüncelerden kolay etkilenebilirsiniz. Tereddütlüklerinizin önünüzü kapatmasına ve sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. 

5 Nisan’dan sonraki 15 gün süresince kariyerinizde hoş ilerlemeler elde edebilir, iş başlangıçlarınızı faalleştirebilirsiniz. 7-12-14 Nisan’ı bir kenara anekdot edin. Bu günlerden alacağınız doğru enerjiyle bu yarıyılda atılımlarınızı hakikatleştirebilirsiniz.

10 Nisan’da Jüpiter geriliyor. İş, hizmet alanlarınızda karşınıza gelen fırsatlarda yavaşlamalar ve gecikmeler oluşabilir. Bu yarıyılda fırsatları ne istikametten ele aldığınız ve neler yaptığınızı görecek ve buna göre kararlarınızda farklılıklar yapacaksınız. 

Mayıs ayında iş alanlarınızdaki büyümelerde olumsuz tesirlerden uzak durun. Fikirlerinizin desteklenmediğini görebilir ve buna olumsuz yankılar verebilirsiniz. 1-2-7-9 Mayıs’ta bu tesirleri sezeceksiniz.

21 Mayıs’tan sonra artık kendi köşenize çekilebilirsiniz. Olayları geri tasarıdan izlemek, birebir içinde olmamak ehemmiyetli. Geri tasarıdan uğraştığınız bir işiniz varsa bu yarıyılda kendi içinize döndüğünüz için bu işleriniz daha kolay yönet edeceksiniz. Ama göz önünde olmanız gereken işleriniz varsa işte bu sizi zorlayabilir. 

3 Haziran’da oluşan Yeni Ay’da başlangıçlar ve adımlar için desteklenmeyeceksiniz. İşinizi tasarılamalı bu yarıyılda büyük işlerden ziyade bitirmeniz gerekenlerin peşine düşmelisiniz.

14 Haziran’da özel hayatınıza, ilişkilerinize ve elbetteki ortak adımlarınıza ve işlerinize dikkat edin. Bu alanlarda ilerlemeniz kolay olmayacak. Sanki durdurulduğunuzu, ilerleyemeyeceğinizi düşünebilir, aynı mevzular üzerinden kerelerce geçebilirsiniz. 16-20 Haziran’da bu tesirler daha görünür hale gelebilir.

17 Haziran’da oluşan Dolunay’la beraber iş ve hizmet alanlarınızda ehemmiyetli kararlar alabilirsiniz. Bu duygusal kararlar değişik ve farklı bahtları da kapsayabilir. 

8 Temmuz’da Merkür para alanlarınızda gerileyecek. 19 Temmuz’a kadar büyük paralar harcamayın, ticari teşebbüste bulunmayın. 19 Temmuz-1 Ağustos arası Merkür sizin burcunuzda gerileyecek. Yanlış anlaşılmalara sarih olacaksınız. Ağzınızdan çıkacak kelimelere dikkat edin. 25 Temmuz’da gidişatları derlemenin bir yolunu bulabilirsiniz.

Parasal balanssızlıklar, ödemelerde sıkışmalar, birlikte iş yaptığınız şahıslarla sürtüşmeler 11-30 Temmuz’da karşınıza çıkabilir.

Ağustos başında Merkür düzeliyor, rahatlayacaksınız. Yeniden 1 Ağustos’ta oluşan Yeni Ay’la beraber parasal mevzularda önemil adımlar ve kararlar devreye girebilir. Teşebbüslerinizin karşılığını alacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz.

İş alanlarınızda parasal istikametten 7-8-21 Ağustos’ta hoş fırsatlar yakalayacaksınız. Parasal istikametten fırsatlarınız suratınızı güldürürken, ilişki meselelerinize odaklanmaktan kaçmayın. Bayram zamanı ilişkileriniz stresli olabilir.

11 Ağustos’ta Jüpiter’in düzelmesiyle birlikte iş, hizmet alanlarınızda yaşadığınız gecikmeler ve somurtkanlıklar gevşemeye başlıyor.

18 Ağustos itibariyle enerjinizi bağlantısal işlerinize harcayacaksınız. Bilgi harekât, sosyal medya, araştırma ve detay gerektiren işlerinizde iyi bir emekçi olabilir, yapılması gerekenleri süratli ve düzgün bir biçimde halledebilirsiniz.

30 Ağustos’ta asıllaşan Yeni Ay’da bağlantısal işlerinizi ve teşebbüslerinizi başlatabilirsiniz. Satış, reklam, pazarlama, tanıtım, teknoloji veya bilgisayar alanında işiniz varsa ehemmiyetli başlangıçları bu tarih ve sonrasında yapmalısınız. 

Eylül ayına güçlü ve tutarlı tesirlerle giriş yapacaksınız. Yeni Ay’ın tesiriyle teşebbüste bulunmanız gereken alanlarda kolaylıkla hareket edebileceksiniz. Çalışkan doğrultunuzla 2-3-4 Eylül’de işlerinizi toparlayacaksınız.

7-10-14 Eylül’de fikirleriniz karışık, flu ve tereddüt olabilir. Etrafınızdan alcağınız bilgilere çok güvenmeyin, aldanmalar oluşabilir. 

13 Ekim’de asıllaşan Dolunay, kariyer alanınızda duygusal temaları karşınıza getirecek. 

1 Kasım itibariyle işinizi ve günlük koşturmalarınızı beğeneceğiniz, başkalarına hizmet etmekten mutluluk dinleyeceğiniz bir yarıyıla gireceksiniz. Yanınızda çalıştırdığınız veya yanında çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde hoşluklar oluşabilir.

12 Kasım’da oluşan Dolunay’la beraber sosyal etrafınızdaki olaylarla uğraşacaksınız. Kalabalık yerler, topluluklar, dernekler, geleceğinizi ilgilendirecek ehemmiyetli işlerinizde süratli büyümeler ve neticelerle karşılaşacaksınız.

22 Kasım’dan sonra iş ve hizmet alanlarınıza yöneleceksiniz. Senenin başında elde ettiğiniz talihler ve fırsatlar bu tarihten sonra yine devrede olacak. Hoş fırsatlar 24-28-30 Kasım’da karşınıza çıkabilir.

26 Kasım’da oluşan yeni ay iş alanlarınızda süratli kararlar uygulamanız için size göz kırpacak. Yeni bir işe başlayabilir, iş müracaatında bulunabilir, iş sahibiyseniz personel alımlarınızı başlatabilir, bir projeye hayat verebilirsiniz.

9 Aralık itibariyle ehemmiyetli iş görüşmeleri ve buluşmaları devreye sokacaksınız.

12 Aralık’ta bir mevzu ve olay sizi azıcık zorlayabilir. İşinizle alakalı mevzularda ehemmiyetli neticelerle karşılaşabilirsiniz.

20 Aralık sonrasında ortak parasal mevzularda hoş neticeler ve çözümler karşınıza çıkacak. Özel hayatınızda üstleneceğiniz mesullükler karşısında parasal bir mükelleflik devrede olabilir. Bir borcun veya kredinin altına girebilirsiniz. 20 Aralık’ta iş konuşmalarınızda yanıltıcı tesirlere dikkat edin, size söylenenlere hemen inanmayın.

AŞK, KONUTLULUK, İLİŞKİLER

Bu yıl özel hayatınızda daha cana yakın, anlayışlı ilişkiler içinde olmalısınız. Partnerinizle aranıza mesafe koymak sizi zorlayabilir. Karşı taraftan beklediğiniz tepkiyi göremediğinizde olayları çok fazla gözünüzde geliştirmeyin. Özellikle ilişkilerinize Temmuz ayında dikkat edin. Yeniden Ocak ve Temmuz ortasında yaşayacağnıız yakalanmalar özel hayatınızdaki kararları hızlandırabilir. 

Yeni senenin ilk günü itibariyle özel hayatınızın mesullükleri, ehemmiyetli bir taşınmanın mükellefliği ya da parasal bir mevzu hayata daha ciddi bakmanıza neden olacak.

5 Ocak’tan itibaren özel hayatınızı, konutluluğunuzu ve ilişkilerinizi konuşacağınız ve sorunların üzerine daha somut bir biçimde eğileceğiniz bir yarıyıl başlıyor. Bu alanladaki olaylarda daha kesin, kuşkucu ve azıcık da negatif bakış açınız 2-13-18 Ocak’ta devrede olabilir.

6 Ocak’ta oluşan parçalı Güneş yakalanması, ehemmiyetli bir ilişkinin mesullüğünü üstlenmenize neden olabilir. Bu sizi değiştirecek ve dönüştürecek bir ilişkil olabilir. Konutluluğunuzla alakalı ehemmiyetli kararlar, süratli ve mesul adımlar atabilir. Ortaklaşa yapmak istediğiniz işlerinizde mesullükle, disiplin ve baskıyla ehemmiyetli açılımlar ve neticeler elde edebilirsiniz. Büyükbabanız yaşıyorsa onun sıhhatiyle  ve günlük hayatındaki meseleleriyle uğraşabilirsiniz. Ani bir taşınma gündeme gelebilir. 

 4 Ocak ve sonrasında özel hayatınızda ilişkinizin üzerine eğilebilir, sevdinizle mesele yaşadığınız alanlarda ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. 

19 Şubat’ta oluşan Dolunay’da likeninizi yakın etrafınıza çevireceksiniz. Uzun ve geniş vdeli mevzularla ilgilenirken, daha kısa vadeli ve yakın etrafınızda dönen olaylar odak noktanız olacak. Akraba ve veya kardeşinizin hayatındaki olaylar bu Dolunay’da karşınıza çıkabilir.

Mart başında ilişkileriniz zorlanabilir. Beğendiğiniz size karşı fazla hakimiyetçi davranabilir, aile civarlarınızda gerilimlere sarih olabilirsiniz.

6 Mart’ta oluşan Yeni Ay gelecek adımlarınızı süratlendirirken, Merkür’şöhret gerilediğini usunuzdan çıkarmayın. Yeniden bu tarihte Uranüs bir daha çıkmamak üzere sosyal etraf alanlarınıza geçiyor. Bu tarih sonrasında dost ve sosay etrafınız değişmeye başlayacak, yeni ve değişik civarları beğenecek, olayları değişik gözlerle görmeye başlayacaksınız.

Özel hayatınızda beğendiğiniz insanla birlikte alacağnıız ehemmiyetli kararlar, seyahat tasarıları  9-10-13-16 Mart’ta ön tasarıya çıkabilir. 

21 Mart’ta oluşan Dolunay, aile civarlarınızda yeni ve süratli duygusal kararları karşınıza getirebilir. Konutunuzla ve meskenle alakalı mevzular da ehemmiyet kazanıyor. Kariyer ve aile alanlarınızı balansta tutun, sosyal etraflarda ihtilaflara dikkat edin.

26 Mart’tan sonra seyahatleriniz süratlenebilir, farklı yerler görmekten mutluluk dinleyeceksiniz. Başkalarına yapacağınız fedakarlıklar yüksek olurken, etrafınızdan ve dostlarınızdan hoş yardımlar alabilirsiniz.

19 Nisan Dolunay’ı yine ailevi mevzuları karşınıza getirebilir. Geçen ay karşılaştığınız, başlattığınız duygusal kararlarınızın neticeleriyle yüzleşebilirsiniz. Haka sağlanıp kalmak, karşı tarafı kendi lüzumlarınızdan daha fazla umursamak bu Dolunay’da sizi yorabilir. 

23 Nisan’da sosyal civarlarınızda beklenmedik, sürpriz tesirlere hazır olun. 24 Nisan’da Plüton’un 30 Nisan’da Satürn’şöhret gerilmesi özel hayatınızı yine ele almanızı, meselelerinizle surat surata gelmenizi sağlayacak.

5 Mayıs’ta oluşan Yeni Ay, sosyal etrafınızda oluşan mevzu ve olayları hızlandırabilir. 6 Mayıs’tan sonra sosyal etrafınızla olan bağlantınız süratlenecek. Dostlarınızla fikir alışverişlerinizin üzerine düşebilir, tasarılar yapabilirsiniz.

15 Mayıs’tan sonra gireceğiniz sosyal etraflarda insanların dikkatini üzerinize sürükleyeceksiniz. Hoş ilişkiler kurmak, gireceğiniz etraflarda yeni insanlarla tanışmak için harika bir süreç.

16 Mayıs’tan sonra enerjinizi ailevi mevzulara, özel hayatınıza ayıracaksınız. Bu yarıyılda sosyal civarlarda hassaslıklardan uzak durun. 16-17-18 Mayıs’ta aşk hayatınızda kalıcı adımlar atılabilir. Bu yarıyılda karşınıza çıkacak bir ilişki, uzun soluklu ve ciddi olacak.

Haziran başında sosyal etrafınızdaki hoş yaradılışlar, özel hayatınızdaki kalıcı ilişkiler, ehemmiyetli mevzularla ilgilenmekten sizi alıkoyacak. Gerçeğinde bu iyi olacak, çünkü 3 Haziran’da oluşan Yeni Ay’da başlangıçlar ve adımlar için desteklenmeyeceksiniz.

Bütün de arife günü, 4 Haziran itibariyle Merkür sizin burcunuza geçiyor. Geçmişi, ananeleri umursayan bir insan olarak bu bayramda ailenizle ve beğendiklerinizle olmak isteyeceksiniz. 

14 Haziran’da özel hayatınıza, ilişkilerinize ve elbetteki ortak adımlarınıza ve işlerinize dikkat edin. Bu alanlarda ilerlemeniz kolay olmayacak. Sanki durdurulduğunuzu, ilerleyemediğiniz düşünebilir, aynı mevzular üzerinden kerelerce geçebilirsiniz. 16-20 Haziran’da bu tesirler daha görünür hale gelebilir.

Temmuz’da özel hayatnızı etkileyecek iki yakalanma yaşayacaksınız sevgili Yengeçler. Bu ay ilişkilerinize ve onun lüzumluluklarına ekstra özen göstermelisiniz. Hassaslıklarınız ay başında yoğun olabilir. 

Enerji alanlarınız değişiyor; aşka, sevince, çocuğunuza ve hobilerinize tüketmeleriniz süratlenebilir. 2 Temmuz’da oluşan bütün Güneş yakalanması, hayatınızda fiziki görüntünüzde ehemmiyetli başkalaşımları, beklenmedik ve ani olayları karşınıza çıkarabilir. Ehemmiyetli kararlar alacak ve özel hayat mesullüklerinizi çok da umursamayacaksınız. Bu da ilişkinizde meseleleri daha da görünür yapabilir. Özellikle 2 Temmuz -,+ 3 gün ortamında doğduysanız hayatınızı değiştirecek, sizi öne çıkartacak yeni yaradılışlara hazır olmalısınız.

3 Temmuz ve sonrasında kendinizi besleyeceğiniz, sosyal olacağınız, kendinize önemseyeceğiniz bir yarıyıl başlıyor.

9-14-17-21 Temmuz dikkatli olmanız gereken zamanlar. İişkilerinize kuşkuyla yanaşabilir, beğenilmediğinizi düşünebilir, fikirlerinizde onaylanmayabilirsiniz. 

18 Ağustos itibariyle enerjinizi yakın etrafınızda olup biten mevzulara kaydıracaksınız. Kardeşleriniz, akrabalarınız, komşularınız enerjinizle beslenirken, onları tenkit etmeye yatkın olabilirsiniz. Etrafınız ağustos sonuna kadar size çok şey öğretebilir. Neşeli başkalaşımlardan mutluluk dinleyebilirsiniz. 26-28-30 Ağustos’ta etraf ilişkilerinizi kullanın. 

Eylül ayına güçlü ve tutarlı etiklerle giriş yapacaksınız sevgili Yengeçler. Özel ilişkilerinizde aradığnıız güveni, kararı sağlayabilirsiniz.

14 Eylül’de devreye giren Dolunay önemil bir seyahati karşınıza getirebilir. Uzataki akrabalarınızdan haberler alabilir veya daha büyük işlerle uğraşmak gidişatında kalabilirsiniz. Yeniden bu Dolunay’da eylemleriniz veya size karşı yapılanlar yanıltıcı olacaktır. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. 

22-25 Eylül’de aile civarlarınızda, eşinizle olan ilişkilerinizde meseleler ortaya çıkabilir. Sevilemdiğinizi düşünebilir ve karşı tarafı zorlayabilirsiniz. Yeniden bu yarıyılda eşinizin kariyeriyle gili mevzularda kasvetler oluşabilir. 

28 Eylül’le birlikte aileniz, konutunuz ve yuvanızla alakalı mevzuları başlatabilirsiniz. Ehemmiyetli ve yeni kararlarınızı bu Yeni Ay’la birlikte almalısınız. Konut başkalaşımı, satın alınması gibi gidişatlarda uzun soluklu ve kalıcı adımlar atılabili.

Ekim ayının başında kuşkularınız yoğun olabilir. Özel hayatınızda krizlere ve değişmesi gereken mevzulara odaklı olacaksınız.

3 Ekim’den osnra aşkı görüşebilir, hobilerinize müddet ayırabilir, çocuğunuzla olan iletişiminizi süratlendirebilirsiniz. Bu süreçte aşk hayatınızda sivri laflardan kaçının, iğnelemeyi beğeneceksiniz.

4 Ekim’den sonar enerjinizi ailenize ve konutunuza harcayaksınız. Aile hayatınızdaki ilişkiler ehemmiyet kazanıyor ama bu ilişkilerde enejinizi tüketirken, laflarınızla ortalığı karıştırmayın.

Sosyal etrafınız arasında çekişmeler, meseleler 7-13-28 Ekim tarihlerinde iyice apaçıklaşıyor. Sıkılganlıklarınızı iyi hakimiyet etmeli, oluşacak gidişatlar karşısında direnç göstermemelisiniz. 

13 Ekim’de asıllaşan Dolunay’da, konut ve aile hayatınızda hoş fırsatlar oluşabilir ama etraf ilişkilerinizde aynı kararı sağlamak kolay olmayacak.

16-20-21-25 Ekim’de özel hayatınızda denge, geçim, olgunluk devrede olacak.

28 Ekim’de oluşan yeni ay aşk hayatınızı hareketlendirirken, saedce aşk değil, çocukla alakalı yeni yaradılışlara ve kararlara sarih olacaksınız. 

31 Ekim’de Merkür aşk konutunuzda gerilemeye başlıyor. 20 Kasım’a kadar geçmiş aşk sorunları yine karşınıza dikilebilir. Geçmişten insanlardan haber alabilirsiniz. Hayatınızdaki insanla veya varsa çocuğunuzla olan irtibatınıza bu yarıyılda dikkat etmelisiniz.

5 Kasım’da konut, aile, yuva alanlarınızda eforunuzu hakimiyetli kullanmalısınız. Aile hayatınızda şiddetli, hazin olaylar oluşabilir. Ya da eşinizin iş hayatında bugün krizler karışınaz çıkabilir. 

19 Kasım itibariyle enerji alanlarınız değişiyor. Aile etraflarınızla meşguliyetlerinizi geride vazgeçecek, daha eğleneceli, neşeli mevzulara, aşka, çocuklara, sanatsal işlerinize yönelecek ve bu mevzularla uğraşacaksınız.

24 Kasım’da etraf ilişkileriniz, özel hayatınızı zorlayabilir. Bu yarıyılda tehlike almayın lüften, ters çıkışlardan korunmalardan kaçının lütfen.

Senenin son ayında, 2 Aarlık’ta Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. İlişki alanlarınıza geçen Jüpiter ikili ilişkileriniz, ortaklı işlerinizi çalışmalarınızı süratlendirebilir. Sabırla, iftiharla, çok çalışarak bu alanlarda hoş neticeler elde edeceksiniz. Karşı türden temennilerinizi gözden geçirerek, mübalağalı doğrultularınızdan uzaklaşacaksınız. 3-8 Aralık’ta aşk hayatınızda neşeniz yerinde. 

26 Aralık’ta oluşan parçalı Güneş yakalanması, özel hayatınızda, ilişkilerinizde, ortaklı adım atacağınız işlerinizdeki süratli başlangıç ve kararları karışınıza getirebilir. Bir gün sonra Jüpiter’le kavuşum halinde olan Güneş’in tesiriyle özel ilişkilerinizde kısmetli açılımlar oluşabilir. Sorunlara daha sakin yanaşmalı ve pratik usuller geliştirmelisiniz. Başka bir yere, ülkeye taşınmayla alakalı kounlarda hareketlenebilir. 

SAĞLIK

Bu yıl sıhhatinizden yana pek kasvetleriniz olmayacak. Jüpiter’in sağlık alanlarınızı geziyor olması, kilo almanızı kolaylaştırabilir. Bunun için egzersizleriniz çoğaldırın ve sağlıklı bir beslenme programı oluşturun. Jüpiter’in gerilediği zamanlarda 10 Nisan -11 Ağustos arasında sağlınııza gereken özeni gösterin.

7 Ocak ve sonrasında sağılınızla alakalı mevzularda kasvetleriniz varsa ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

17 Haziran’daki Dolunay sağılınızal ilglii duyarlı günleri karışınaz getirebilir. Günlük hayatınızda ehemmiyetli karalar alabilir, perhize başlayabilirsiniz, beslenme biçiminizde farklılıklarda bulunabilirsiniz.

26 Kasım itibariyle sıhhatinizle alakalı yeni kararlarınızı uygulamaya koyacaksınız. Perhize başlayabilir, beslenme biçiminizi gözden geçirebilir, günlük hayatınzda yeni uygulamaları, şifa usullerinizi hayatınıza katabilirsiniz.

9 Aralık ve onu takip eden iki hafta süresince sıhhatinizi gözden geçirebilir, hakimiyetlerinizi yaptırabilirsiniz.

12 Aralık’ta hayatınızın hakimiyeti elinizde olmadığndan en fazla ruhsal anlamda zorlanabilirsiniz. Sıhhatinize gereken özeni gösterin. 

Elele mecmuası Hande Kazanova Astroloji 2019 kitabından alıntıdır

YAZAR BİLGİSİ

maltepe escort ataşehir escort idealtepe escort anadolu yakası escort kadıköy escort bostancı escort pendik escort ataşehir escort şişli escort göztepe escort pendik escort kartal escort bostancı escort erenköy escort maltepe escort pendik escort bostancı escort ümraniye escort şerifali escort kartal escort maltepe escort tuzla escort pendik escort anadolu yakası escort acıbadem escort ümraniye escort escort bayan maltepe escort ümraniye escort ataşehir escort kadıköy eskort pendik eskort ataşehir escort ümraniye escort kadıköy escort escort bayan maltepe escort sex hikaye yeni seks hikaye gerçek sex hikaye sex hikaye seks hikayeleri sex hikayesi gerçek sex hikayeleri